Yılmaz: Silivrispor, bizim marka değerimiz  

Yılmaz: Silivrispor, bizim marka değerimiz   

10.04.2019 13:34:25

SİLİVRİ, SİLİVRİSPOR İÇİN EL ELE

Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz'ın başlattığı, “Silivri, takımına sahip çık” kampanyasının tanıtım toplantısı Uğur Mumcu Meydanında geniş bir katılımla gerçekleşti. Silivrililer ve ilçe protokolü Başkan Yılmaz'ın Silivrispor çağrısına kayıtsız kalmadı.

Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, başlattığı “Silivri Takımına Sahip Çık” kampanyasıyla ilgili 10 Nisan 2019 Çarşamba günü saat 12.30'da Uğur Mumcu Meydanı'nda düzenlenen toplantıya Silivri Kaymakamı Ali Partal, Emniyet Müdürü Taner Ertürk, AK Parti İlçe Başkanı Mutlu Bozoğlu, CHP İlçe Başkanı Suna Göçengil, MHP İlçe Başkanı Zafer Yalçın, İYİ Parti İlçe Başkanı Ozan Ersaraç, DP İlçe Başkanı Halide Avlu, Kulüp Başkanı Akgün Duru, ilçe protokolü temsilcileri, STK temsilcileri, kulüp yöneticileri, muhtarlar, meclis üyeleri ve vatandaşlar iştirak edenler arasındaydı.

YILMAZ: SİLİVRİSPOR, BİZİM MARKA DEĞERİMİZ VE GÖZBEBEĞİMİZ

Programda konuşan Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz duygu ve düşüncelerini şöyle ifade etti: “Silivri'yi bir marka şehir yapma hayaliyle yola çıktık. Şehirleri marka yapabilen parametrelerden biri de spor kulüpleridir. Bizim marka değerimiz ve gözbebeğimiz Silivrispor.

Bu şehrin üzerindeki toprağı silkeleyip atmanın vakti geldi. Silivrispor'la başlayacağız. Kuruluş tarihi 1957. Şerafettin Başkanımız, rahmete kavuşan malzemecisinden, kulüp başkanına kadar herkese rahmet diliyorum. Bu takımın formasını bir dönem giyme şerefine nail olmuş bir kardeşinizim. Kırmızı lacivert çubuklu formayı giydim, şerefle taşıdım. Şimdi Belediye Başkanı olarak, Kaymakamımız ve ilçemizin tüm hücreleriyle, Kasaba, gençler, hanımefendilerle beraber bu takıma ve Silivri'ye sahip çıkma zamanı.

“MARKA KENT SİLİVRİ YOLUNDA, MARKA BİR TAKIMA SAHİP OLMALIYIZ”

Amatör Spor Kulüplerimize, yarışmacı kimliklere bürünmüş takımlarımızla beraber sporumuza, gençliğimize sahip çıkmak zorundayız. Bizi her şehirde temsil eden, onurlandıran Silivrispor'umuza karşı görevimizi yerine getirme zamanı geldi. İş insanlarımız, çiftçiler, gençler, ev hanımları, taraftarlarımız ama her birimiz farkındalıkla Silivrispor'un ruhuna uygun bir şekilde davranacağız. El ele tutuşacağız, gönül gönüle vereceğiz dedim. Silivri'nin bir araya gelip çözemeyecek sorunu yok dedim. Ortak değerlerimizden biri de Silivrispor. Bu değerimizin etrafında bugün olduğu gibi yarın da yan yana gelmesi imkânsız dediğimiz insanların ele ele tutuştuğu, gönül gönüle verdiği gün çok yakın. Bunu başaracağız. Bunu başaracak güç, potansiyel ve azim bizde var. Muhtarlarımız, spor kulüplerimizin başkanları burada. Marka kent Silivri yolunda, marka bir takıma sahip olmamız gerekiyor.

“BUNLAR GERÇEKLEŞTİRİLEBİLECEK HAYALLER”

Belediye Başkanlığı koltuğuna oturduğum gün, Silivrispor'un dört haftayı nasıl kayıpsız bir şekilde atlatabileceği ve bu lig'te tutulması gerektiğini düşündüm. Sonrasında süperlig'e kadar bu takımı taşıyabilme noktasında neler yapabiliriz'i hayal ediyorum. Bunlar gerçekleşebilecek hayaller. Bunların örnekleri var. Bizim Silivrililer olarak hiç kimseden eksiğimiz yok. Yeter ki takımımıza, ilçemize sahip çıkalım. Beraber olacağız, bir olacağız. Bize çiçek göndermeyin, Silivrispor'a yardım edin dedik. Silivriler bu destek kampanyasına biraz daha katkı sunabilir. Silivrspor bizim her şeyimizdir.”

PARTAL: SİLİVRİ İÇİN BİRLİK VE BERABERLİK GÜNÜ

Toplantıda söz alan Silivri Kaymakamı Ali Partal, konuyla ilgili görüşlerini şöyle yansıttı: “31 Mart yerel seçimlerinde seçilen Belediye Başkanımız Volkan Yılmaz, meclis üyelerimiz ve muhtarlarımızı tebrik ediyorum. Yine bugün günlerden 10 Nisan Polis Günü dolayısıyla fedakarlıkla asayiş ve güvenimizi sağlayan tüm polis teşkilatımızın kuruluş yıldönümünü kutluyor, hizmetleri için teşekkürlerimi sunmak istiyorum. Bugün Silivrispor'un birlik, beraberlik günü. Belediye Başkanımızın çağrısı üzerine Silivrispor'umuzu daha iyi bir konuma yükseltmek, geleceğe emin adımlarla yürümesini sağlamak adına bugün bir aradayız. Silivrispor'umuzun 4 maçı kaldı. Son 4 maçı en iyi skorlarla tamamlamak için takımımızı destekleyeceğiz. Bugün bu farkındalığı hep birlikte görüyoruz. Destek için gelen herkese teşekkür ediyorum. Silirvispor'a desteğimizin sadece önümüzdeki 4 maçla sınırlı kalmaması, 2019-2020 sezonu için de hep birlikte sizlerin ve bizlerin desteğiyle, el ele kulüp başkan, takım, yönetim ve taraftarıyla başarılı olacağımıza inanıyorum. Cumartesi günkü maça tüm Silivrilileri davet ediyorum. Güzel bir maç ve iyi bir skor diliyorum.”

Engin AKIN

YORUM YAP